Thirrje per Tender. – Programi SCPA

Thirrje per Tender.

Programi suedez “ Forcimi i Policimit ne Komunitet në Shqipëri”(2017-2020) faza shtese 2021-2022, i cili mbështet Policinë e Shtetit Shqiptar hap këtë thirrje për tender për prokurimin e Radarëve Lazer për strukturën e Policisë së Qarkullimit Rrugor.

Në rast se jeni të interesuar për të marrë pjesë, ju lutem dërgoni aplikimin dhe dokumentet e kërkuara elektronikisht në adresën e emailit info@cp-project.al deri më 30 korrik 2021, ora 10:00.

Për më shumë informacion shkarkoni dokumentet e mëposhtme.

Invitation_Tender_Radars

Road_Traffic_Equip_Laser Radars_Instructions to Tenderers

Radar_laser technical specifications final

Albanian