Takime informuese në Pukë – Programi SCPA

Takime informuese në Pukë

Takime informuese me nxënësit e qytetit të Pukës.

“Njerëz në Fokus” në bashkëpunim me “Lëvizja Rinore”, Pukë zhvilluan në datën 20 prill takime informuese në qytetin e Pukës me klasat e nënta të shkollës “Migjeni”.

Në këtë aktivitet morën pjesë përfaqësuesit e Komisariatit Pukë si dhe stafi mësimor.

Gjatë kësaj orë informuese u trajtua marrëdhënia midis policisë dhe të rinjve si dhe hapat që duhen ndërmarrë për të parandaluar përshkallëzimet e konflikteve.

Albanian