Spote mbi policimin në komunitet dhe kundër dhunës ndaj grave të prodhuar nga organizata A2B Elbasan, në kuadër të raundin të 3të të Skemës së Granteve. – Programi SCPA

Spote mbi policimin në komunitet dhe kundër dhunës ndaj grave të prodhuar nga organizata A2B Elbasan, në kuadër të raundin të 3të të Skemës së Granteve.

Albanian