SCPA në Media – Programi SCPA

SCPA në Media

Janar 28, 2019

PK: adoleshentët kundër bullizmit kibernetik

Workshop-i me temë “Adoleshentët kundër bullizmit, dhunës kibernetike, ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit”, ka qenë aktiviteti i zhvilluar […]
Janar 12, 2019

ANONIM 52 – Policimi ne Komunitetin e Bashkise Kavaje

Qershor 20, 2018

Mblidhet Këshilli Vendor për Siguri Publike, Elbasan

Në Bashkinë e Elbasanit u zhvillua mbledhja e radhës e Këshillit Vendor të Sigurisë Publike në të cilin […]
Mars 5, 2018

Një tragjedi, dy familje dhe një shoqëri e tërë

Nga gazeta “MAPO” 05/03/2018 nga Entela Binjaku Ditën e djeshme në periferi të një qyteti bregdetar dy familje […]
Albanian