Programi suedez në mbështetje të familjes së dëmtuar nga tërmeti të Dëshmorit të Atdheut – Programi SCPA

Programi suedez në mbështetje të familjes së dëmtuar nga tërmeti të Dëshmorit të Atdheut

Sot përkujtojmë viktimat e tërmetit të 26 nëntorit 2019 dhe gjithashtu Programi suedez shpreh respekt e mirënjohje për punonjësit e Policisë së Shtetit për angazhimin e tyre për të shpëtuar jetën e shumë shqiptarëve.
Në këtë kuadër, si kontribut i qeverisë suedeze për familjet e dëmtuara, po rindërtohet shtëpia e familjes së Dëshmorit të Atdheut Vath Lleja në Bushnesh. Punimet po vijojnë dhe planifikohet që në fund të këti viti familjarët e dëshmorit të futen në shtëpinë e tyre të re.

Albanian