Parandalimi i dhunës përmes bashkëpunimit – Programi SCPA

Parandalimi i dhunës përmes bashkëpunimit

Në datën 31 janar, shoqata “Multifunksionale për Kulturë, Edukim dhe Zhvillim” finalizoi projektin “Parandalimi i dhunës përmes bashkëpunimit Polici-Shkollë-Institucione në Bashkinë Gjirokastër”, me anë të organizimit një ekspozite.

Në këtë ekspozitë u paraqitën rreth 30 punime vizatimore nga nxënësit e shkollave pjesëmarrëse në projekt.

Në përfundim të eventit u shpërndanë çertifikata për pjesëmarrësit.

Albanian