Njoftime – Page 3 – Programi SCPA

Njoftime

Janar 23, 2019

Monitorim i opinionit publik. Tiranë, Janar 2019

Press Release: Opinioni pozitiv për policinë e Tiranës stabël në Janar; në qarqet e tjera rënie e ndjeshme. […]
Dhjetor 7, 2018

Forumi SCPA online për NSPK

Me qëllim  rritjen e bashkëpunimit të Ndihmës-Specialistëve të Policimit në Komunitet për edukimin dhe punën me të rinjtë, Programi  SCPA […]
Nëntor 2, 2018

Thirrje për rehabilitimin e Sallës së Komandimit të DVP, Elbasan

Në kuadër të mbështetjes logjistike për Drejtorinë Vendore Elbasan, me qëllim rritjen e efikasitetit të punës duke përdorur […]
Tetor 8, 2018

Thirrje për Ekspert afatshkurtër të dhunës në familje

Domestic violence is an issue of great concern for Albanians and there are significant efforts currently in place […]
Albanian