Njoftime – Page 2 – Programi SCPA

Njoftime

Korrik 19, 2019

Angazhimi i komunitetit të biznesit për një qytet më të sigurtë, Kukës

Me qëllim rritjen e sigurisë së qytetit të Kukësit, Drejtori i DVP-së Z. Zef Laska nisi projektin “Përmirësimi […]
Prill 28, 2019

Thirrje për shprehje interesi

[ Përfunduar ] Thirrje për shprehje interesi për një ekspert lokal afatshkurtër për të mbështetur në zbatimin e […]
Shkurt 6, 2019

Thirrje për propozim: Ekspertë vendas afatgjatë

STRENGTHENING COMMUNITY POLICING IN ALBANIA PROGRAMME: Call for Expression of Interest  
Janar 25, 2019

Inaugurohet Salla e Komandës dhe Kontrollit, DVP Elbasan

Me date 24 janar 2019, u bë inaugurimi i Sallës së Komandës dhe Kontrollit e DVP Elbasan e […]
Albanian