Njoftime – Programi SCPA

Njoftime

Maj 23, 2020

Mbështetje për Policinë e Shtetit me mjete mbrojtëse kundër Covid-19

Punonjësit e policisë janë në frontin e parë për zbatimin e masave kundër përhapjes së virusit Covid-19, e […]
Mars 5, 2020

Thirrje për aplikim: Kërkohen katër ekspertë për ZSHQ

(përfunduar) Programi suedez “Forcimi i Policimit në Komunitet” në kuadër të përmirësimit të proceseve të punës në Zyrat […]
Tetor 11, 2019

Kamera dixhitale për monitorimin e qytetit të Krumës

Me datë 9 tetor në Komisariatin e Policisë Has u përurua sistemi i monitorimit non stop 24 orë, […]
Shtator 10, 2019

Thirrje për propozime: LSMS 2

Thirrje për kontraktor për Anketimin “Sistemi i Matjes së Sigurisë në Komunitet” në dy qarqe, në Kukës dhe […]
Albanian