Njoftim për Tender. – Programi SCPA

Njoftim për Tender.

Me qëllim shprehjen e solidaritetit dhe ndihmës ndaj familjeve të Dëshmorëve të Atdheut që humbën jetën në krye të detyrës, të cilat u dëmtuan nga tërmeti i muajit nëntor, Programi suedez “Forcimi i Policimit në Komunitet”do të financojë rindërtimin e banesës së familjarëve të një dëshmori në fshatin Bushnesh të Thumanës së bashkisë Krujë.

Per termat e references klikoni :
http://www.cp-project.al/web/wp-content/uploads/2020/07/ToR_Martyrs_home-July-2020_final.pdf

Nëse jeni të interesuar, ju lutem dërgoni me email në adresën info@cp-project.al ofertën tuaj (preventivin e plotësuar) bashkë me dokumentet e kërkuara deri në datën 13 gusht 2020, ora 16:30.

Albanian