Veprimtari – Page 2 – Programi SCPA
Të reja nga Programi dhe Skema e Granteve
Shtator 27, 2022

Delegacion i Policisë se Shtetit vizitë studimore në Portugali.

Programi SCPA organizoi një vizitë studimore 1 javore gjatë datave 19-23 shtator 2022 te Policia e Sigurisë Publike […]
Shtator 27, 2022

Workshop – Bashkia Patos.

Në kuadër të Projektit “Skuadra e Sigurisë Publike-Partner për një komunitet të Sigurt” më datë 29 Gusht në […]
Shtator 15, 2022

Programi Suedez shkon në Shkodër në javën kulturore të Suedisë.

Më datë 13 shtator 2021, Ambasada e Suedisë në Shqipëri organizoi një aktivitet ndërgjegjësimi për angazhimin e qeverisë […]
Korrik 14, 2022

Organizimi i takimit te rradhës së KVSP, Elbasan.

Në datë 30 qershor 2022, në ambjentet e Hotel Skampa në Bashkinë Elbasan u realizua mbledhja e Këshillit […]
Korrik 14, 2022

Takime me komunitetin mbi dhunën në familje në Pukë.

Më datë 4 korrik 2022, “Gruaja Verilindore e Papunë” në bashkëpunim me sektorin e policimit në komunitet të […]
Korrik 14, 2022

Takim i KVSP Këlcyrë.

Më datë 08 qershor 2022 në Bashkinë Këlcyrë u zhvillua takimi/workshopi mbi funksionimin e KSVP, problematikat dhe mundësive […]
Veprimtari të EMP
Albanian