Veprimtari – Programi SCPA
Të reja nga Programi dhe Skema e Granteve
Dhjetor 12, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, Pogradec

Në datën 05.12.2022, në kuadër të Fushatës 16 Ditë Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, shoqata “Unë, Gruaja” […]
Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, Elbasan.

Forumi i Gruas Elbasan, më 25 Nëntor 2022 në kuadër të projektit “Partneriteti mes Policisë së Shtetit, aktorëve […]
Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore.

Më datë 1 Dhjetor u zhvillua një sesion informues me nxënës së klasave të teta dhe të nënta […]
Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore.

Në datën 01.12.2022, në kuadër të fushatës 16 ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore shoqata “Unë, Gruaja” […]
Nëntor 30, 2022

Zhvillohet trajnimi i radhës me Ndihmës Specialistët e Policimit në Komunitet për Edukimin dhe Punën me të Rinjtë.

Në vijim të trajnimit të vazhdueshëm të Ndihmës Specialistëve të Policimit në Komunitet për Edukimin dhe Punën me […]
Tetor 19, 2022

Skuadra e Sigurisë Publike – Bashkia Fier.

Më datë 12 Tetor, në ambientet e Bashkisë Fier u zhvillua konferenca përmbyllëse e projektit “Skuadra e Sigurisë […]
Veprimtari të EMP
Albanian