Konsolidimi i vazhdueshëm i bashkëpunimit – Programi SCPA

Konsolidimi i vazhdueshëm i bashkëpunimit

Në një nga ditët e shkollës verore 2018,  në datën 30 gusht, “Epoka e Re” organizoi në bregdetin e Darzezës një takim me pjesëmarrjen e mbi 70 të rinjve dhe të Shefit të Sektorit për Rendin dhe Sigurinë Publike në Drejtorinë Vendore të Policisë Fier.

Pjesëmarrësit u informuan dhe diskutuan mbi zhvillimet dhe qasjen e të rinjve me Policinë e Shtetit si dhe mënyrat e ndërtimit dhe konsolidimit të vazhdueshëm të urave të bashkëpunimit me këto struktura.

40608094
40595176
Albanian