Grantet: Veprimtaritë – Page 2 – Programi SCPA

Grantet: Veprimtaritë

Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore.

Në datën 01.12.2022, në kuadër të fushatës 16 ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore shoqata “Unë, Gruaja” […]
Nëntor 30, 2022

Zhvillohet trajnimi i radhës me Ndihmës Specialistët e Policimit në Komunitet për Edukimin dhe Punën me të Rinjtë.

Në vijim të trajnimit të vazhdueshëm të Ndihmës Specialistëve të Policimit në Komunitet për Edukimin dhe Punën me […]
Tetor 19, 2022

Skuadra e Sigurisë Publike – Bashkia Fier.

Më datë 12 Tetor, në ambientet e Bashkisë Fier u zhvillua konferenca përmbyllëse e projektit “Skuadra e Sigurisë […]
Albanian