Grantet: Veprimtaritë – Programi SCPA

Grantet: Veprimtaritë

Dhjetor 12, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, Pogradec

Në datën 05.12.2022, në kuadër të Fushatës 16 Ditë Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, shoqata “Unë, Gruaja” […]
Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, Elbasan.

Forumi i Gruas Elbasan, më 25 Nëntor 2022 në kuadër të projektit “Partneriteti mes Policisë së Shtetit, aktorëve […]
Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore.

Më datë 1 Dhjetor u zhvillua një sesion informues me nxënës së klasave të teta dhe të nënta […]
Albanian