Grantet: Thirrja e parë – Programi SCPA

Grantet: Thirrja e parë

Të reja nga aktivitetet dhe zbatimet e Skemës së Granteve
Qershor 22, 2018

Forumit Qytetar të Sigurisë Publike, Patos

Organizata “Epoka e Re“ zhvilloi në dt 20 qershor në pallatin e Kulturës Patos takimin e Forumit Qytetar […]
Qershor 19, 2018

SCPA, dhuron 10 biçikleta kuadër të forcimit të PK

SCPA (Projekti Suedez), i dhuron Policisë së Tiranës 10 biçikleta në kuadër të forcimit të Policimit në Komunitet. […]
Qershor 11, 2018

Ekspozitë me temë ‘Policimi në Komunitet”

“People in Focus” në bashkëpunim me Lëvizja Rinore Pukë zhvilloi në datën 6 Qershor një Ekspozitë me punimet […]
Maj 29, 2018

Bashkë për komunitet të qëndrueshëm

“Qëndra Fokus – Në ndihmë të fëmijeve” në bashkëpunim me “Shoqata e Grave me Probleme Sociale”, Durrës në […]
Maj 25, 2018

Monitorim i OP, 21-25 maj 2018

Sondazhi i parë elektronik Në kuadrin e projektit “Monitorimi i opinionit publik në qarkun Tiranë mbi rolin e […]
Maj 12, 2018

Vizitë studimore në DPV Shkodër

Pas takimeve konsultuese me të rinjtë, trajnimit me oficerët e policisë rreth elementeve të kulturës Rome dhe programeve […]
Albanian