SCPA Programme – Page 70 – Programi SCPA

SCPA Programme

Shkurt 8, 2018

Ndërmjetësit e rinj: Shkolla “Naim Frashëri”, Fier

Qendra “Qendresa Qytetare” zhvilloi nje veprimtari ne shkollen “Naim Frasheri”, Fier, ne kuader te projektit “Ndërmjetësit e rinj”. […]
Dhjetor 15, 2017

Ndërgjegjësim për dhunën me bazë gjinore

Press Release Programi suedez “Forcimi i Policimit në Komunitet” mbështeti aktivitetet e kryera nga Policia e Shtetit në […]
Nëntor 20, 2017

SCPA njoftoi aplikim për Grante: Thirrja 1

Nga data 23 Tetor deri më 19 Nëntor 2017, Organizata Jofitiprurëse (OJF), konsorciume dhe Organizata me Bazë Komunitare […]
Korrik 21, 2017

Takimi III i Grupit të Përbashkët të Punës

Me datë 20 Korrik 2017, u zhvillua në ambjentet e Drejtorisë së Përgjithsme të Policisë së Shtetit mbledhja […]
Prill 13, 2017

Takim i Grupit të Përbashkët të Punës

Riformatimi i shërbimit të strukturave të policisë në bazë të konceptit të zonës policore. Gjatë takimit të zhvilluar […]
Prill 7, 2017

Seminar për çeljen e SCPA për DVP Kukës

Me datë 4 Prill 2017 u zhvillua në Kukës seminari për çeljen e Programit Suedez për Policimin në […]
Albanian