SCPA Programme – Page 69 – Programi SCPA

SCPA Programme

Nëntor 20, 2017

SCPA njoftoi aplikim për Grante: Thirrja 1

Nga data 23 Tetor deri më 19 Nëntor 2017, Organizata Jofitiprurëse (OJF), konsorciume dhe Organizata me Bazë Komunitare […]
Korrik 21, 2017

Takimi III i Grupit të Përbashkët të Punës

Me datë 20 Korrik 2017, u zhvillua në ambjentet e Drejtorisë së Përgjithsme të Policisë së Shtetit mbledhja […]
Prill 13, 2017

Takim i Grupit të Përbashkët të Punës

Riformatimi i shërbimit të strukturave të policisë në bazë të konceptit të zonës policore. Gjatë takimit të zhvilluar […]
Prill 7, 2017

Seminar për çeljen e SCPA për DVP Kukës

Me datë 4 Prill 2017 u zhvillua në Kukës seminari për çeljen e Programit Suedez për Policimin në […]
Prill 3, 2017

Seminar për çeljen e Programit Suedez për PK. DVP Elbasan

Me datë 31 Mars 2017 u zhvillua në Elbasan seminari për çeljen e Programit Suedez për Policimin në […]
Mars 14, 2017

Seminar për pikat lidhëse mes dy fazave të programit

Seminar për pikat lidhëse mes dy fazave të programit Suedezo-Shqiptar për Policimin në Komunitet Mars 10, 2017, Grand […]
Albanian