SCPA Programme – Page 67 – Programi SCPA

SCPA Programme

Maj 1, 2018

Takime informuese në Pukë

Takime informuese me nxënësit e qytetit të Pukës. “Njerëz në Fokus” në bashkëpunim me “Lëvizja Rinore”, Pukë zhvilluan […]
Prill 27, 2018

Në Bashkinë Fushë-Arrëz

Në 20 Prill 2018 u organizua nga NCCS në Fushë-Arrëz një takim informues dhe ndërgjegjësues me gratë e […]
Prill 19, 2018

Prezantim i manualit burimor për PK

Më datë 19 prill 2018, u zhvillua në Akademinë e Sigurisë trajnimi i parë me punonjës të policisë […]
Prill 17, 2018

Forumi Qytetar për Sigurinë

Me 16 prill 2018 u zhvillua në Elbasan Forumi Qytetar për Sigurinë. Në këtë event morën pjesë Ministri […]
Prill 13, 2018

Trajnimi në lidhje me dhunën në familje

Me date 12 prill 2018 në Qendrën Shëndetësore Qafë-Mali, Fushë-Arrëz u zhvillua trajnimi për probleme në lidhje me […]
Prill 13, 2018

Sesion informues: Pukë

“People in Focus” në bashkëpunim me “Lëvizja Rinore”, Pukë zhvilluan  në datën 13 prill takime informuese në Bashkinë […]
Albanian