SCPA Programme – Page 66 – Programi SCPA

SCPA Programme

Prill 17, 2018

Forumi Qytetar për Sigurinë

Me 16 prill 2018 u zhvillua në Elbasan Forumi Qytetar për Sigurinë. Në këtë event morën pjesë Ministri […]
Prill 13, 2018

Trajnimi në lidhje me dhunën në familje

Me date 12 prill 2018 në Qendrën Shëndetësore Qafë-Mali, Fushë-Arrëz u zhvillua trajnimi për probleme në lidhje me […]
Prill 13, 2018

Sesion informues: Pukë

“People in Focus” në bashkëpunim me “Lëvizja Rinore”, Pukë zhvilluan  në datën 13 prill takime informuese në Bashkinë […]
Prill 4, 2018

Durrës: Aktivitete të fituesve të granteve

Në kuadër të projektit “Një ditë polic trafiku në qytetin tim“, që vihet në zbatim nga “Qëndra  Konsumatori […]
Prill 4, 2018

Projekti “Polikomunitet”

Takimi konsultativ mes shumë aktorëve në Fier në kuadër të projektit “Polikomunitet”   Në vazhdimësinë e aktiviteteve të […]
Prill 3, 2018

Parandalimi i dhunës dhe gjuhës së urrejtjes

Qëndresa Qytetare përmbylli sot në qytetin e Fierit nismën e saj për parandalimin e dhunës dhe gjuhës së […]
Albanian