SCPA Programme – Page 65 – Programi SCPA

SCPA Programme

Maj 2, 2018

Trajnim me Zyrat e Shtypit të DVP

Në datat 25-26-27 Prill 2018, PMT në bashkëpunim me sektorin e Medias në DPPSH, organizuan një trajnim 3 […]
Maj 2, 2018

Trajnim dy ditor me SPK

Në datat 25-26 Prill 2018, Ekspertët ndërkombëtarë të PMT-së në bashkëpunim me sektorin e Policimit në Komunitet në DPPSH […]
Maj 2, 2018

Në shkollën “Naim Frashëri”, Durrës

Më datën 20.04.2018, qendra “Konsumatori shqiptar”, së bashku me nxënësit e shkollës së mesme “Naim Frashëri”, në Durrës […]
Maj 1, 2018

Takime informuese në Pukë

Takime informuese me nxënësit e qytetit të Pukës. “Njerëz në Fokus” në bashkëpunim me “Lëvizja Rinore”, Pukë zhvilluan […]
Prill 27, 2018

Në Bashkinë Fushë-Arrëz

Në 20 Prill 2018 u organizua nga NCCS në Fushë-Arrëz një takim informues dhe ndërgjegjësues me gratë e […]
Prill 19, 2018

Prezantim i manualit burimor për PK

Më datë 19 prill 2018, u zhvillua në Akademinë e Sigurisë trajnimi i parë me punonjës të policisë […]
Albanian