SCPA Programme – Page 63 – Programi SCPA

SCPA Programme

Korrik 18, 2018

Eventi i çeljes së projektit, Belsh

Në kuadër të Projektit “Ndërveprimi mes Policisë së Shtetit, aktorëve lokalë dhe komunitetit në lidhje me dhunën në […]
Korrik 15, 2018

Këshilli Vendor i Sigurisë Publike në Gramsh

Me 12 Korrik u ngrit Këshilli Vendor i Sigurisë Publike në Gramsh. Kjo iniciativë u bë në  kuadër […]
Korrik 9, 2018

Trajnimi i grupit I të Specialistëve AMRV

Në datat 2-7 korrik, 2018 u zhvillua në ambientet e Akademisë se Sigurisë, trajnimi i grupit  te parë […]
Korrik 7, 2018

Takimi i Dytë i Komitetit Drejtues të Programit SACP

Më  6 Korrik 2018 u organizua takimi i dytë i Komitetit Drejtues të Programit (KDP), me pjesëmarrës- anëtarë […]
Korrik 4, 2018

Thirrje për shprehje të interesit

Thirrje për ekspertizë për të kryer analizën dhe hartimin e softuerit që do të përdoret për Sallat e […]
Korrik 3, 2018

Dhurohen materiale për zjarrfikëset e Kukësit

Gjatë vizitave të ekspertëve të Programit dhe në takimet me punonjësit e qarkullimit rrugor dhe zjarrfikësit në Qarkun […]
Albanian