SCPA Programme – Page 3 – Programi SCPA

SCPA Programme

Korrik 5, 2022

Seminar me Specialistët e Rendit dhe të Sallave të Drejtimit dhe Komandimit të DVP Gjirokastër, Berat dhe Korçë

Në datat 23-24, dhe 28-29 Qershor 2022 , SCPA organizoi seminare në formë trajnimi për oficerët e Policisë […]
Korrik 1, 2022

Call for Proposals

Call for a contractor to conduct a Police Satisfaction Study in the 12 regions (Qarqet) of Albania: Type […]
Qershor 22, 2022

Prezantohet softuer-it për radarët e policisë rrugore.

Ne vijim te mbështetjes të DPPSh për te përmbushur prioritetin e vendosur nga qeveria për rritjen e sigurisë […]
Qershor 22, 2022

Rritja e sigurisë në plazhin e Velipojës.

Në datat 30 Maj – 3 Qershor u zhvillua trajnimi dhe praktika me studentët e edukimit fizik të […]
Qershor 13, 2022

Seminar trajnues me specialistët e rendit dhe të sallave të Drejtimit dhe Komandimit të DVP Vlorë.

Në datat 08-09 Qershor 2022 në sallën e mbledhjeve të DVP Vlorë, u zhvillua seminari në formë trajnimi […]
Qershor 13, 2022

Ekspozitë me punimet artistike të fëmijëve, Delvinë.

Nxënës të dy shkollave 9-vjeçare në Delvinë mblodhën në një e tyre artistike me temë mbi dhunën. Djemtë […]
Albanian