SCPA Programme – Programi SCPA

SCPA Programme

Maj 24, 2022

Vizita monitoruese në komisariatet e DVP Vlorë.

Në datat 16-19 Maj 2022, ekipi i ekspertëve të SCPA ka zhvilluar takime vlerësuese në Komisariatet e policisë […]
Maj 24, 2022

Trajnim me grupin e dytë të OPP-ve të DVP Elbasan.

Në datën 20 Maj 2022, u zhvillua seminari në formë trajnimi në DVP Elbasan. Në ketë seminar morën […]
Maj 11, 2022

Programi suedez SCPA merr pjesë në aktivitetin e Ditë së Evropës.

Me 9 maj 2022, në kremtimin e Ditës së Evropës në pedonalen e qytetit të Tiranës mori pjesë […]
Prill 28, 2022

Takime me komunitetin mbi dhunë në familje në Pukë.

Më datë 15 prill, “Gruaja Verilindore e Papunë” organizoi një takim mbi parandalimin dhe trajtimin e rasteve të […]
Prill 28, 2022

Vazhdojnë takimet mbi fenomenin e dhunës me gjimnazistë të Pogradecit.

Shoqata “Unë, Gruaja” në datën 22 prill 2022 realizoi takimin e radhës në gjimnazin “Muharrem Çollaku”, Pogradec. Në […]
Prill 28, 2022

Trainimi i rradhës për Dhunën në Familje me oficerët e policisë së DVP Lezhë.

Në vazhdën e serisë së trainimit me temë ”Ndryshimet ligjore në adresimin e dhunës në familje”, ky trainim […]
Albanian