Programi SCPA – Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri
 

Programi "Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri" (SCPA) financohet nga Qeveria Suedeze nëpërmjet Agjencisë Ndërkombëtare Suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim (Sida) dhe zbatohet në Shqipëri nga kompania FCG Sweden.


Më të rejat nga Programi:

Dhjetor 12, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, Pogradec

Në datën 05.12.2022, në kuadër të Fushatës 16 Ditë Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, shoqata “Unë, Gruaja” […]
Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore, Elbasan.

Forumi i Gruas Elbasan, më 25 Nëntor 2022 në kuadër të projektit “Partneriteti mes Policisë së Shtetit, aktorëve […]
Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore.

Më datë 1 Dhjetor u zhvillua një sesion informues me nxënës së klasave të teta dhe të nënta […]
Dhjetor 2, 2022

Aktivitete nga fushata e 16 Ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore.

Në datën 01.12.2022, në kuadër të fushatës 16 ditëve Aktivizëm kundër Dhunës me Bazë Gjinore shoqata “Unë, Gruaja” […]
Nëntor 30, 2022

Zhvillohet trajnimi i radhës me Ndihmës Specialistët e Policimit në Komunitet për Edukimin dhe Punën me të Rinjtë.

Në vijim të trajnimit të vazhdueshëm të Ndihmës Specialistëve të Policimit në Komunitet për Edukimin dhe Punën me […]
Tetor 19, 2022

Skuadra e Sigurisë Publike – Bashkia Fier.

Më datë 12 Tetor, në ambientet e Bashkisë Fier u zhvillua konferenca përmbyllëse e projektit “Skuadra e Sigurisë […]
Shtator 27, 2022

Delegacion i Policisë se Shtetit vizitë studimore në Portugali.

Programi SCPA organizoi një vizitë studimore 1 javore gjatë datave 19-23 shtator 2022 te Policia e Sigurisë Publike […]
Shtator 27, 2022

Workshop – Bashkia Patos.

Në kuadër të Projektit “Skuadra e Sigurisë Publike-Partner për një komunitet të Sigurt” më datë 29 Gusht në […]

rsz_1buletini_nentor_2022

Buletini i EMP: Nentor 2022

icon-news-publikime

Broshurë

Albanian