‘Veprimtari’

You are here: Home » Veprimtari » "

Qysh prej fillimit te ketij viti Programi SACP ka filluar projektin per ngritjen dhe funksionimin e zyrave te pritjes per qytetaret. Zyrat e pritjes do funksionojne ne formatin e “one stop shop” per te gjitha sherbimet qe jep PSH per publikun. Pas pilotimit me sukeses dhe venies ne funksionim te Komisariatit 2 ne Tirane, ky projekt do te shtrihet ne komisariatet e Beratit, Durresit, Korces, Shkodres, Vlores dhe Elbasanit.

(more…)

read more

Kunder dhunes ndaj femijve

Stop droges

Siguria ne internet