‘Projektet SGV Faza IV’

You are here: Home » Projektet SGV Faza IV » "

  • Titulli i Projektit: "Ne partneritet per nje komunitet me te sigurt"
  • Fituesi: “Forumi i grave", Elbasan.
  • Qellimi: Rritja e besimit ne sherbimet policore dhe nivelit te bashkepunimit per te minimizuar rastet e krimit (more…)

read more

Kunder dhunes ndaj femijve

Stop droges

Siguria ne internet