‘Projektet SGV Faza III’

You are here: Home » Projektet SGV Faza III » "

Diten e premte, me  16/05/2014, u realizua emisioni i pare "Policimi ne komunitet", ne Media Plus Tv, me te ftuar nga Drejtoria Arsimore, Policia dhe drejtoret e shkollave te mesme. Gjithashtu eshte planifikuar qe, diten e marte, dt. 20.05.2014, te realizohen takime me nxenesit e shkolles se mesme te pergjithshme "Hydajet Lezha".

[yvideo id="kmrh92iFlyU" width="420" height="315" resize="no"]

read more

Kunder dhunes ndaj femijve

Stop droges

Siguria ne internet