‘Projektet SGV Faza II’

You are here: Home » Projektet SGV Faza II » "

TIRANE, PROJEKTI NR. 1 Titulli i Projektit: Parandalimi i bixhozit te nxenesit e shkolles se mesme me ane te integrimit te policimit ne komunitet dhe modelit ekologjik te ndryshimit te sjelljes. Fituesi: OJF - Stop Aids Qellimi: Identifikim dhe parandalim i hershem i varesise ndaj bixhozit te nxenesit e shkollave te mesme ne Tirane me ane te integrimit te policimit ne komunitet dhe modelit ekologjik te ndryshimit te sjelljes. (more…)

read more

TIRANE. PROJEKTI NR. 2, Titulli i Projektit: Besim dhe Siguri. Fituesi: Pro LGBT. Qellimi: Rritja e ndergjegjesimit te komunitetit LGBT per te denoncuar incidente kriminale me baze homofobie dhe te informojne forcat e policise mbi format e diskriminimit kunder ketij komuniteti. (more…)

read more

Kunder dhunes ndaj femijve

Stop droges

Siguria ne internet