‘Projektet SGV Faza I’

You are here: Home » Projektet SGV Faza I » "

Emri i Organizates Fituese: Shoqata e Artisteve te Rinj te Skenes.

Buxheti: 4860 Euro.

Projekti u zhvillua ne baze te fazave te pershkruara.

Ne fazen e pare u zhvillua nje fokus grup me 15-20 njerez te rinj nga Shkolla e Larte dhe gjithashtu me perfaqesues te Drejtorise se Policise se Korees (qyteti ku ne jemi duke zhvilluar projektin). (more…)

read more

Emri i Organizates Fituese: Gazetaret Rajonale Profesioniste.

Me kete projekt, shoqata e Gazetareve Profesioniste Rajonale arriti te siguroje nje perfaqesim te duksheme ne mediat lokale te Korces si RTV Publik Korea, TV Magic Star, TV Lobi, Tv Sot 7 dhe ARV Pogradeci si dhe ne disa prej mediave kombetare si RTSH-Publik etj., (more…)

read more

Emri i Entit Fitues: Rezarta Pode.

Ne kete projekt u perfshine afersisht 1300 te rinj dhe te reja te Qarkut te Shkodres: nxenes shkollash nga klasat e gjashta te shkollave 9-vjeeare deri ne vitin e trete te shkollave te mesme dhe te rinj te komuniteteve ne nevoje si ato qe perfshijne shtresat me vulnerabile Egjiptiane dhe Rome. (more…)

read more

Kunder dhunes ndaj femijve

Stop droges

Siguria ne internet