‘Projektet SGV Faza I’

You are here: Home » Projektet SGV Faza I » "

Emri i Organizates Fituese: Qendra per ndryshim.

Projekti synoi te rrise bashkepunimin midis Policise se Shtetit dhe komunitetit, nepermjet forumeve publike te hapura gjithperfshirese me aktore lokale, perfaqesues te OJF-ve, rinise e medias per nje perqasje sa me konstruktive dhe efikase ne parandalimin dhe frenimin e fenomeneve negative qe shqetesojne shoqerine sot. (more…)

read more

Emri i Organizates Fituese: Qendra per Nisma Ligjore Qytetare.

Projekti u zhvillua nepermjet takimeve me nxenes te shkollave te mesme ne Vlore, Kote, Novosele dhe Selenice. Si rezultat, u arrit rritja e nivelit te ndergjegjesimit te pjesemarresve mbi bashkepunimin polici-komunitet, ne menyre te veeante te rinjte. Studente pjesemarres ne kete takim ofruan vullnetarisht kontributin e tyre ne zbatimin e projektit. (more…)

read more
Kor 30, 2013 CP Project (0)

Une jam i sigurte ne shkollen time. Policet jane miqte tane

Emri i Organizates Fituese: Instituti per Ndryshim dhe Lidershipit ne Shqiperi. Gjate periudhes se kohes 15 Maj 2013 - 15 Qershor 2013 Instituti per Ndryshim dhe Lidership ne Shqiperi zbatoi projektin "Une jam i Sigurte ne Shkollen time, Policet jane Miqte Tane" ne qarkun e Korces (more…)

read more

Kunder dhunes ndaj femijve

Stop droges

Siguria ne internet